Veliki servis

Veliki servis – Royal Auto Delovi

VELIKI SERVIS AUTOMOBILA

Svima je poznato koliko je bitno i od velikog značaja da na vreme radimo ovaj servis. Prilikom proizvodnje automobila, kreatori su predvideli vremenski interval skoro za svaki deo na automobilu, kako bi zasigurno mogli da garantuju njegovu pouzdanost u toku vožnje.

Nasuprot uputstvu proizvođača Vašeg vozila, stručnjaci nisu mogli da unapred predvide sve okolnosti u kojima se možete naći.

Iz tog razloga nemojte se striktno pridržavati tog papira. U slučaju kad se vozilo upotrebljava u teškim okolnostima (niske temperature, pretovarenost vozila, stani-kreni…) potrebno je ponekad veliki servis uraditi i ranije. 

U narednom tekstu ćemo Vam predstaviti delove velikog servisa i odgovoriti na jos neka pitanja, a Vi treba da znate da Royal Auto Delovi nudi sve delove svih vrsta automobila.

 

NAJČEŠĆA PITANJA NAŠIH KLIJENATA

ŠTA SE MENJA  NA VELIKOM SERVISU?

Delovi koji se menjaju su sledeći: zamena zupčastog kajiša, PK kajiša, rolera i španera, vodene pumpe, svećica, kočionih pločica, kočionog ulja menjača, testiranje raznih sistema na vozilu.

KOLIKO ČESTO JE POTREBNO RADITI VELIKI SERVIS?

Postoje nedoumice oko fabrički naznačenih kilometara i preporuka automehaničara koji priželjkuje da Vam odradi veliki servis što je pre moguće.

Suočeni ste sa svim ovim problemima i zarobljeni u razmišljanju da li je vaše vozilo  spremno na ovaj korak.

Ne postoji tačna definicija na koliko kilometara je potrebno uraditi veliki servis, jer to u mnogome zavisi i od marke i modela samog vozila, kao i od načina vožnje na koji se upotrebljava.

Kao što smo rekli, na koliko kilometara se radi  najviše zavisi od preporuke proizvođača i načina vožnje. U normalnim uslovima uglavnom se obavlja na 60.000 do 90.000 kilometara, ili nakon 4 – 5 godina.

To ne znači da ne možete da ga obavljate na 120.000 kilometara ili više. Što se bolje upoznate sa svojim automobilom, bicete u mogucnosti da ga bolje održavajte.

CENA VELIKOG SERVISA

Svima je dobro poznato da postoje i bahati automehaničari koji jedva čekaju da nam upakuju i jos po nešto u cenu, ili cak se dešava da neki deo vozila ne nameste kvalitetno, pa se nakon kratkog vremena vratimo njima ponovo.

Problematično je pitanje odrediti cenu velikog servisa, s obzirom da ima mnogo varijacija za određena vozila.

Primer, treba da promenite zupčasti kajiš na 110 000 km, a pločice na 50 000 km. Sad da li ćete odloziti ove pločice na jos 12 000 km ili uraditi sve od jednom je pitanje. Naravno naši sjajni meničari će nam uvek dati isti očekivan odgovor.

Prosečna cena velikog servisa iznosi 200-350 evra.

Cena za ruke zavisi od toga koliko nam je motor komplikovan za rad.

 

KONTAKTIRAJTE NAS I SAZNAJTE CENU VELIKOG SERVISA ZA VAŠ AUTOMOBIL.

 

Pozovite

060 61 00 280

Royal auto delovi

Najveći izbor auto delova po najpovoljnijim cenama

Pošaljite UPIT odmah